handwerk, frezen, sleufreparatie

Moerdijkseweg Terheijden

26  april 2018

Vandaag is Landheer infra, samen met alle samenwerkende partners, druk aan het werk in de gemeente Drimmelen aan de Moerdijkseweg in Terheijden. Er worden t.b.v. de veiligheid van de fietsers reparatiewerkzaamheden uitgevoerd op het bestaande fietspad in een sleufbreedte van 50 cm over een lengte van ca. 6600 meter. Het nieuwe asfalt lijkt nu nog zwart maar zal na verloop van tijd rood kleuren. 

GWW uitvoerder gezocht.

26  april 2018

Landheer infra is voor de afdeling uitvoering nog steeds op zoek naar een "ervaren" GWW uitvoerder. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

Meer lezen

Lancering nieuwe website.

16 november 2017

Vandaag maakt de Green Deal Het Nieuwe Draaien de lancering van de nieuwe website bekend. Deze green deal is een uniek platform voor CO2-reductie door mobiele werktuigen in de bouw & infra, landbouw en groentechniek. Ook Landheer Infra maakt hier onderdeel van uit. Op de informatieve website treft u een scala aan algemene informatie over Het Nieuwe Draaien waaronder doelstellingen en behaalde duurzame resultaten over Het Nieuwe Draaien ter bevordering van CO2-reductie door mobiele werktuigen.

Meer lezen

Landheer Infra op Social Media.

8 november 2017

Om ons als bedrijf ook te profileren op Social Media zijn er door Landheer Infra een Facebook en een Twitter Account aangemaakt. Bezoek onze Facebook pagina (https://nl-nl.facebook.com/landheer.infra.1) of klik door naar ons Twitter-Account!

Meer lezen

Klik hier voor onze algemene voorwaarden