Lancering nieuwe website.

16 november 2017

Vandaag maakt de Green Deal Het Nieuwe Draaien de lancering van de nieuwe website bekend. Deze green deal is een uniek platform voor CO2-reductie door mobiele werktuigen in de bouw & infra, landbouw en groentechniek. Ook Landheer Infra maakt hier onderdeel van uit. Op de informatieve website treft u een scala aan algemene informatie over Het Nieuwe Draaien waaronder doelstellingen en behaalde duurzame resultaten over Het Nieuwe Draaien ter bevordering van CO2-reductie door mobiele werktuigen.

Meer lezen

Landheer Infra op Social Media.

8 jnovember 2017

Om ons als bedrijf ook te profileren op Social Media zijn er door Landheer Infra een Facebook en een Twitter Account aangemaakt. Bezoek onze Facebook pagina (https://nl-nl.facebook.com/landheer.infra.1) of klik door naar ons Twitter-Account!

Meer lezen
Oude Weg Opening

Opening Oude Weg.

25 OKTOBEr 2017

Op woensdagmiddag 25 oktober werd het fietspad langs de Oude Weg in Lage Zwaluwe geopend. In de kantine van VV Zwaluwe werden hapjes en drankjes geserveerd aan genodigden en omwonenden. Wielertalent Jordi van Loon op een antieke fiets bereikte als eerste de finish, met een nipte voorsprong op wethouder Jan-Willen Stoop die op Jordi’s 4kg ‘zware’ carbon fiets mocht deelnemen. Het fietspad langs de Oude Weg is hiermee officieel geopend. (foto Wim Verhoeve)

GWW uitvoerder gezocht.

13 Oktober 2017

Landheer infra is voor de afdeling uitvoering op zoek naar een "ervaren" GWW uitvoerder. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

Meer lezen

Klik hier voor onze algemene voorwaarden