Gemeente Breda

30 oktober 2019

In de gemeente Breda is Landheer Infra de aannemer van het werk "herinrichting Burg. de Manlaan en Burg. Kerstenslaan". Als partner is de firma A. Helmer B.V. betrokken bij het grondwerk en het straatwerk. Het werk is gestart op 21 oktober. Inmiddels is de onderlaag en tussenlaag van asfalt aan de Burg. de Manlaan aangebracht. Het gehele werk dient 6 december 2019 gereed te zijn.

Waterschap Scheldestromen

27 juni 2019

Landheer Infra is de aannemer van het werk "Klein onderhoud wegen" van het Waterschap Scheldestromen. Deze week zijn de werkzaamheden gestart in Walcheren en vandaag is begonnen aan het asfalteren in Zeeuws Vlaanderen. Het betreft planmatig onderhoud middels deelopdrachten in alle deelgebieden van het Waterschap. 

Caluna

Caluna Heythuysen

27 Maart 2019

De werkzaamheden op Caluna in Heythuysen vorderen gestaag. Op deze locatie is de rijbaan verbreed, is er een glasvezelwapening aangebracht en hebben we een bermverharding van bermcrete© aangebracht. 

De resterende werkzaamheden bestaan uit het afwerken van de bermen, het herstraten van de inritten en het aanbrengen van rammelstroken in de asfaltverharding.

Caluna is de eerste deelopdracht van het Groot Onderhoud Asfalt van de Gemeente Leudal voor 2019

Landheer Infra op Social Media.

8 november 2017

Om ons als bedrijf ook te profileren op Social Media zijn er door Landheer Infra een Facebook en een Twitter Account aangemaakt. Bezoek onze Facebook pagina (https://nl-nl.facebook.com/landheer.infra.1) of klik door naar ons Twitter-Account!

Meer lezen

Klik hier voor onze algemene voorwaarden