Waterschap Scheldestromen

27 juni 2019

Landheer Infra is de aannemer van het werk "Klein onderhoud wegen" van het Waterschap Scheldestromen. Deze week zijn de werkzaamheden gestart in Walcheren en vandaag is begonnen aan het asfalteren in Zeeuws Vlaanderen. Het betreft planmatig onderhoud middels deelopdrachten in alle deelgebieden van het Waterschap. 

Caluna

Caluna Heythuysen

27 Maart 2019

De werkzaamheden op Caluna in Heythuysen vorderen gestaag. Op deze locatie is de rijbaan verbreed, is er een glasvezelwapening aangebracht en hebben we een bermverharding van bermcrete© aangebracht. 

De resterende werkzaamheden bestaan uit het afwerken van de bermen, het herstraten van de inritten en het aanbrengen van rammelstroken in de asfaltverharding.

Caluna is de eerste deelopdracht van het Groot Onderhoud Asfalt van de Gemeente Leudal voor 2019

Kok gorinchem

Het asfaltseizoen is weer gestart!

16 maart 2019

Het "asfaltseizoen 2019" is van start gegaan. Ondanks het regenachtige weer kon er droog gewerkt worden in Gorinchem. Voor onze opdrachtgever Kok Lexmond hebben we 2 asfaltlagen en een SAMI laag mogen aanbrengen. 

Landheer Infra op Social Media.

8 november 2017

Om ons als bedrijf ook te profileren op Social Media zijn er door Landheer Infra een Facebook en een Twitter Account aangemaakt. Bezoek onze Facebook pagina (https://nl-nl.facebook.com/landheer.infra.1) of klik door naar ons Twitter-Account!

Meer lezen

Klik hier voor onze algemene voorwaarden